ÉS LA SOCIETAT FRÀGIL O HO ÉS EL SEU ORGULL?




???

  1. La branca de la filosofia a la qual pertany és l'ètica. Ja que, tracta sobre la moral i el que suposadament és moralment correcte o no. Fa una reflexió sobre les normes o el que la societat ha establert com a moralment correcte o no.

  2. A on vull arribar amb aquesta pregunta, és a saber si vertaderament el que fem és per gust propi o és perquè la societat ho ha establert així. Moltes vegades, alguna cosa que no ens sembla bé, és perquè fereix el nostre orgull i ens fa sentir dèbils, cosa que des de fora no està ben vist perquè si et veuen com a una persona vulnerable no et tindran tant de respecte o et veuran inferior. Jo crec que és important preguntar-se això perquè, hem de començar a preocupar-nos pel que ens importa vertaderament a nosaltres mateixos.

  3. Un pensador que va dir una frase sobre el que he tractat jo és Sòcrates, que va dir la següent frase "L'orgull divideix els homes, la humanitat els uneix". I amb aquesta frase vol arribar allà mateix on vull arribar jo, que no hem de procurar pel que la societat espera de nosaltres sinó que hem de procurar pel que volem nosaltres mateixos. El que ell volia és humanitat perquè cadascú se sentís i visqués de la manera que volguessin i no com ho vol la societat.

Comentaris