ET FA SER MÉS VALENT OCULTAR LA TEVA FRAGILITAT?







                                                                                                                                                                                

  1. La qüestió que proposo és ètica, ja que està relacionada amb els pensaments morals de l'ésser humà i el benestar emocional que causa a certes persones el fet d'ocultar la fragilitat per por a que altres persones se'n burlin de tu.


  1. El que tracto de qüestionar és el fet d'amagar-se certs sentiments per por al què digui la gent. Aquests sentiments els relaciono amb la fragilitat, ja que per mi el fet de "ser fràgil" és ser una persona sentimental. Moltes persones els hi fa vergonya mostrar la seva part fràgil que tots tenim, per això li donc molta importància a la qüestió que plantejo, ja que moltes persones no ho mostren perquè tenen por a que la gent pensi que son menys valents pel simple fet de plorar o estar trist. Aquesta qüestió l'acompanyo amb una fotografia, on desde la perspectiva del mirall sembla que l'ou està sencer i sense cap esgarrinxada, però desde radera és veu que l'ou està trencat. Amb aquesta il·lustració vull representar que la part de radera és la part que algunes persones volen ocultar, fent veure que estan bé anímicament quan veritablement estan "trencats per dintre".


  1. El filòsof Enrique Anrubia respon molt bé a la meva qüestió amb la següent afirmació: "El hombre que dice que no és fràgil, miente." Aquesta afirmació la diu en un dels seus llibres anomenat: La Fragilidad de los hombres. La enfermedad, la filosofía y la muerte. Aquest filòsof es manté en la mateixa posició que la meva, ja que diu que els homes que intenten amagar la seva fragilitat menteixen. Ell, també explica que la fragilitat perviu i román en diferents graus i territoris de la vida, però sempre està present. Amb aquesta frase encara ens deixa més clara la seva posició.

Comentaris