LES RELACIONS SÓN FRÀGILS?






                                                                                                    Daniel Logos Lumbreras


La branca que tracta aquesta qüestió, és l'antropologia filosofica, ja que tracta sobre la naturaleza humana i com que parlo sobre relacions que formen part d'un instint natural de la naturaleza humana.



El que intento qüestionar amb aquesta imatge és que les amistat o relacions molts cops tenen un final ja que, sempre hi ha persones que s'enfaden o hi ha algun problema que fa que s'acabi la relació o amistat. Igual que aquests dos cables, que es poden tornar a enganxar i arreglar-se pasa igual amb les amistats que sempre hi alguna possibilitat de arreglar les coses i poguer tornar-ho intentar per veure si aquest cop pot sortir bé. I si no surt bé, com amb els cables, pots agafar-ne un altre de nou, amb els amics, si no es pot solucionar, sempre pots intentar buscar alguna altre persona que vegis que us pugueu venir bé i intentar tenir una relació.


Heràclid va ser un dels pensador que va parlar sobre la antropologisme, sobre aquest tema va escriure sobre com es podia trencar una amistat o relació i com es podria solucionar el problema que tenien aquelles dues persones i quines eren les possibles opcions per si no eren possible solucionar-ho.


Comentaris