COM AFECTA EL SUPORT (PAPER VS DIGITAL) LA NOSTRA EXPERIÈNCIA DE LA LECTURA?




                                                            

 Arshdeep Singh Mattu


1- Personalment, he volgut representar d'aquesta manera la foto ja que ens fa tenir un impacte de la lectura que llegim en aquests dos aspectes. És el mateix llegir d'un llibre, que llegir d'un dispositiu electrònic? Rebem la mateixa informació o diferenta?



2- Pertany a l'àrea de l'epistemologia, és la branca de la filosofia que estudia el coneixement i la comprensió, les fonts de coneixement i moltes més. De tota la informació que rebem, hauríem de construir i argumentar si hi ha alguna diferència entre la part oral i la digital.



3-  Aquesta pregunta té com interés ensenyar-nos el desenvolupament tecnològic i cultural que tingut la societat, de com hem deixat enrere els llibres i ens hem preferit la nova tecnologia. D'haver-nos deixat influenciar pels nous costums i no tocar més el passat.



4- Sincerament penso que cadascú faci el que ell/a vulgui. En aquest món tots som diferents, uns es queden enrere i els altres s'adapten a la nova actualitat. Jo prefereixo quedar-me enrere perquè és la manera on hi estat més còmode. Un llibre en paper no es cansa, un en digital si, això si, el coneixement sempre el tindrem, no importa de quina font el trobem i en quin moment, sempre està allà acompanyant-nos en cas que el necessitem.



Comentaris