Què ens fa feliços de veritat?


Alba López Ramírez 

QUÈ ENS FA FELIÇOS DE VERITAT? 

1. He triat aquesta foto meva de petita somrient perquè crec que reflecteix la felicitat que tenim en la infància. Quan som petits, la felicitat ve de les coses més senzilles, sense complicacions ni preocupacions. 

2. Aquesta pregunta pertany a l'ètica, que tracta sobre la recerca de la vida bona i feliç. L'ètica estudia les preguntes sobre què és el bé i què ens pot portar a una vida satisfactòria, com en aquest cas la reflexió sobre la font de la felicitat real en la nostra vida.

3. Aquesta pregunta és important perquè la felicitat és una de les principals coses que tothom busca a la vida. Moltes persones intenten ser felices a través de coses com els diners, l'èxit o les relacions, però sovint ens preguntem si això és suficient per sentir-nos bé de veritat. Aquesta qüestió ens fa pensar sobre què és realment important i quines coses valorem a la vida.

4. Crec que la felicitat és el resultat de l'equilibri entre el que tenim al nostre voltant i com ens sentim per dins. Tot i que tenir diners, èxits o possessions pot fer-nos sentir bé a curt termini, la felicitat real i duradora ve més de les relacions significatives amb els altres, de sentir-nos plens amb qui som, i d'estar en pau amb nosaltres mateixos. Per mi, la felicitat de veritat no depèn només de factors externs, sinó de trobar les nostres aspiracions personals i la nostra connexió amb els altres i el món.


Comentaris