QUÈ HI HA MÉS ENLLÀ D’ON ESTEM NOSALTRES?




Diana Shchur

1. He il·lustrat d'aquesta manera la qüestió, ja que només sabem el que hi ha el que podem veure amb els nostres ulls o quan ens ho expliquen. Aquesta fotografia em fa sentir que no som ni una mitja part comparat amb tot el que existeix i la magnitud de tot.


2. Pertany a l'àrea metafísica perquè explora qüestions que van més enllà del món físic observable, com la naturalesa de l'existència. La metafísica s'ocupa de comprendre les estructures i principis bàsics de la realitat, incloent-hi allò que no podem veure o experimentar directament, com el concepte de l'infinit o l'existència d'altres realitats.


3. La meva qüestió filosòfica té molt d'interès perquè cada persona li pot trobar una resposta diferent. Depenent si els seus pensaments són més científics o més filosòfics i altres aspectes. Penso que aquesta qüestió la majoria l'hem pensat algun cop i ens podem quedar hores pensant sobre aquesta.


4. Per respondre a la qüestió, pensaria en com els humans sempre han volgut explorar el desconegut. Més enllà pot ser tant l'espai físic, com altres planetes, o l'espai mental, com idees o coneixements que encara no tenim. Potser mai podrem saber-ho tot, però el fet de preguntar-nos-ho ens impulsa a descobrir i a entendre millor el món i el nostre lloc en ell. Així, aquesta pregunta ens fa reflexionar sobre els nostres límits i el desig constant de superar-los.


Comentaris