Quin és el sentit de la vida?








Escarlet Benítez 


He volgut representar la vida amb la imatge d'un gat de color blanc amb parts d'altres colors al principi del seu cap.

Perquè encara que vulguem que la vida la sempre sigui perfecta té parts bones i dolentes.

El gat de color gris representa la mort, sempre va acompanyada de la vida, perquè una vegada vivim acabem morint. 

El terra amb fulles representa cada moment que hem pogut viure.


Aquesta qüestió pertany a la metafísica àrea de la filosofia, ja que ens qüestionem quin és el sentit de la vida. És una pregunta que volem trobar el sentit d'una paraula, i la metafísica s'encarrega de trobar la definició o el significat de paraules o aspectes.


Per a mi té un interès molt important per nosaltres, pel fet que, moltes vegades pensem o qüestionem quin és el verdader sentit de la vida. És una pregunta que ens afecta a totes les persones sense importar la nostra edat, tothom viu, però no sempre trobem el sentit de la vida, o perquè vivim?


Per a mi el sentit de la vida és una qüestió que no té només una única resposta correcta. Considero que segons la persona pot pensar que el sentit de la vida és viure sense cap limitació, o que el sentit de la vida és aprendre dels errors.

Mai sabrem quina és la resposta correcta, pot ser que en el moment abans de morir hi trobem una resposta, però per mi, per ara no ho tinc clar. 


Sempre he volgut viure gaudint de cada simple moment, perquè per mi el sentit de la vida és gaudir de cada detall com si fos únic, com si fos l'última vegada. Perquè viure sense gaudir és viure estant mort. Gaudeixo dels moments dolents perquè després del dolor hi ha alegria o després de l'alegria hi ha dolor.


Comentaris